Carpaccio z łososia


Składniki:

  • 100 g łososia atlantyckiego (plasterki)
  • parmezan
  • sos vinaigrette (oliwa z oliwek, sok z cytryny lub ocet winny, cukier, pieprz, sól, suszone zioła, ząbek czosnku, 0,5 łyżeczki musztardy)

Wykonanie:

Ułożyć plastry łososia, polać sosem i posypać pokruszonym parmezanem.

carpaccio z łososia

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s