Ciasteczka francuskie z fetą i oliwkami


ciasteczka francuskie z fetą i oliwkami

Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • oliwki
  • ser typu feta
  • oregano
  • papryka konserwowa lub papryka czerwona podsmażana (w paskach)
  • sos pomidorowy lub ketchup
  • czerwona cebula (piórka)

Wykonanie:
Ciasto francuskie kroimy na prostokąty, smarujemy sosem układamy paprykę, cebulę, oliwki, fetę i posypujemy oregano. Pieczemy 10-15 min w 180C

ciasteczka francuskie z fetą i oliwkami

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s