Ciastka francuskie z jeżynami


Szybki deser z jeżyn (polnych)do zrobienia w 15 min.

ciastka francuskie z jeżynami Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • świeże jeżyny
  • cukier puder (do posypania ciastek)

ciastka francuskie z jeżynami
Wykonanie:

Ciasto francuskie kroimy w kwadraty i nakładamy na środek jeżyny. Pieczemy 15 min w 180C. Po wystygnięciu posypujemy cukrem pudrem (dosyć dużo cukru bo jeżyny są kwaśne).

ciastka francuskie z jeżynami

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s