Jeżynowy deser


Jeżynowy deser

Składniki:

  • kilka biszkoptów
  • 300g jogurtu greckiego
  • 2 łyżeczku cukru pudru
  • 200g jeżyn

Wykonanie:

Jeżyny blenderujemy lub rozcieramy widelcem (zostawiamy kilka do dekoracji). Jogurt grecki mieszamy z cukrem pudrem. W szklankach układamy warstwami: pokruszone biszkopty, jogurt, sos jeżynowy. Na wierchu układamy całe owoce.

Jeżynowy deser

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s