Paluchy z ciasta francuskiego z szynką dojrzewającą


Szybka przekąska z ciasta francuskiego

Paluchy z ciasta francuskiego

Składniki:

  • 1 arkusz ciasta francuskiego (domowe <przepis> lub gotowe- kupne)
  • starty ser żółty
  • szynka dojrzewająca

Paluchy z ciasta francuskiego

Wykonanie:

Z ciasta francuskiego wycinamy prostokąty o wymiarach 2 cmx 20cm. Posypujemy każdy kawałek startym serem i układamy kawałki szynki dojrzewającej.

Prostokąty skręcamy i układamy na blasze do pieczenia. Pieczemy 12-15 min w 180C

Paluchy z ciasta francuskiego

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s